Over mij

Hallo daar! Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Elmay Claassen, ik ben 27 jaar en ik schrijf over allerlei schitterende dingen die mij bezig houden. Meestal is dat in de vorm van verhalen, blogs of gedichtjes.

Ik ben van de categorie ‘ja, maar’ en mega eigenwijs. Ik vind het fijn om vraagtekens te plaatsen bij alles wat ik tegenkom en vanuit nieuwe invalshoeken naar situaties te kijken. Ook naar mezelf, mijn gedragspatronen, visie, opvattingen en schitterende imperfecties. Je maakt mij blij met nieuwe avonturen (eropuit!), een goed boek, zinvolle gesprekken, chai latte, de geur van herfst, ontbijten in de stad, een verkleedpartij en fijne muziek.

Toen ik in groep acht zat, mochten we van de juf kiezen tussen het maken van een werkstuk of het schrijven van een creatief verhaal. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik schreef een kort verhaal over ‘Tommy and The Girls’; Tommy was een klein marsmannetje en The Girls twee doodnormale meiden uit Noord-Brabant. Ze maakten de meest wilde avonturen mee. Ik knutselde een eigen kaft (inclusief auteursbiografie) en was helemaal verkocht. Sindsdien schrijf ik columns, blogs, korte verhalen, halve boeken en meer woordcreaties die voor een groot deel in de kast zijn blijven liggen. Op mijn zestiende besloot ik Journalistiek te gaan studeren, maar daar stopte ik vanwege een te grote interesse voor Tilburgse studentencafés al weer snel mee. Na een omweg via een marketingopleiding ben ik nu alsnog dagelijks bezig met het creëren van content en werk ik als Content & PR Manager voor jongerenbeweging Young Impact. Daarnaast werk ik momenteel aan mijn eigen dichtbundel, ‘Alles wat schittert’, waarmee ik een ode breng aan alle emoties die bij het leven horen. Wil je daar van op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsupdates.

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Ik ben momenteel nog op zoek naar redactionele opdrachten of mooie andere klussen op het gebied van tekst. Op deze pagina kun je zien wat ik voor jou, je buurvrouw, je baas of de plaatselijke bakker kan betekenen op het gebied van content en teksten.

Meer weten of iets vragen? Neem contact met mij op.