Over mij

Hallo daar! Je bent vast op deze pagina terecht gekomen om dat je razend nieuwsgierig bent naar wie die Elmay dan nu eigenlijk is. Zo niet; klik snel weg en bespaar vijf kostbare minuten van je leven.

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Elmay Claassen (26) en ik schrijf blogs over allerlei belangrijke en onbelangrijke zaken die mij bezig houden. Ik hoop dat jij je erin herkent of er op een andere manier iets aan hebt. Want gedeelde smart is halve smart, toch? Deze blogs schrijf ik soms ook in opdracht voor andere platformen.

Toen ik in groep acht zat, mochten we van de juf kiezen tussen het maken van een werkstuk of het schrijven van een creatief verhaal. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik schreef een kort verhaal over ‘Tommy and The Girls’; Tommy was een klein marsmannetje en The Girls twee doodnormale meiden uit Noord-Brabant. Ze maakten de meest wilde avonturen mee. Ik knutselde een eigen kaft (inclusief auteursbiografie) en was helemaal verkocht. Sindsdien schrijf ik columns, blogs, korte verhalen, halve boeken en meer woordcreaties die voor een groot deel in de kast zijn blijven liggen. Op mijn zestiende besloot ik Journalistiek te gaan studeren, maar daar stopte ik vanwege een te grote interesse voor Tilburgse studentencafés al weer snel mee. Na een omweg via een marketingopleiding ben ik nu alsnog dagelijks bezig met het creëren van content en werk ik als online contentspecialist bij Young Impact. Op deze pagina kun je zien wat ik voor jou, je buurvrouw, je baas of de plaatselijke bakker kan betekenen op het gebied van content en teksten.

Ik ben van de categorie ‘ja, maar’ en mega eigenwijs. Ik vind het fijn om vraagtekens te plaatsen bij alles wat ik tegenkom en vanuit nieuwe invalshoeken naar situaties te kijken. Ook naar mezelf, mijn gedragspatronen, visie, opvattingen en schitterende imperfecties. Je maakt mij blij met nieuwe avonturen (eropuit!), een goed boek, zinvolle gesprekken, chai latte, de geur van herfst, ontbijten in de stad, een verkleedpartij en fijne muziek.

Meer weten of iets vragen? Neem contact met mij op.