Inspiratie

4 blogs die ik volg en jij na vandaag ook

Ik volg een hoop andere bloggers, maar sinds de komst van Instagram ben ik me daar gek genoeg niet eens zo bewust meer van. Ik klik vaak door vanuit Instagramberichten en zoek niet bewust meer op url’s of via platforms als Bloglovin’. Daarom dacht ik vandaag bij mezelf: goh, welke blogs volg ik nu eigenlijk écht? Het leek mij een leuk idee om dit lijstje met jou te delen, want als je het leuk vind om mij te volgen ben je bij deze 4 bloggers vast niet meer weg te slaan! Komt ie:

 

1. De Groene Meisjes

Deze blog volg ik al een jaar of zes, sinds de periode dat ik out-of-the-blue vegetariër werd en op zoek was naar medestanders. Bij Merel was ik daarvoor zeker aan het goede adres! De naam doet wellicht vermoeden dat deze blog alleen maar over duurzaamheid gaat, maar dat is verre van waar. Merel vertelt hoe je je leven een beetje groener kunt maken, maar schrijft ook over rake onderwerpen als fatshaming, gelijkheid en moederschap. Daarnaast deelt ze vaak mooie plekjes en ging ik dankzij haar blog onder andere met mijn moeder naar Landgoed Amelisweerd. Als dat geen influencen is!

 

2. Oh Dear Drea

Ik heb nog nooit zo’n persoonlijk en eerlijk blog gelezen als dat van Drea. Het is rauw, het is ongezouten en het is gewoon bizar open. Ik ben haar ooit gaan volgen omdat ik een blog van haar las waarin ze een brief schreef aan de vader van haar ongeboren kind die haar voor de zoveelste keer verlaten had (spoiler: inmiddels zijn ze weer samen en getrouwd). Een stukje uit die blog: ”This is my letter to you, Alex, Marlowe’s father. This is not a threat. I have nothing to threaten you with, but I am telling you: It needs to stop. Your back and forth, your insecurities, your uncertainty with me: IT NEEDS TO STOP. I am no longer your girlfriend that you can push away and pull close as you please. I am no longer your pregnant ex partner that you can test the waters with when you feel brave, and again, leave as you please with little regard to how it could affect my health and the growing baby inside my body. Publicly, here and now: for me and for her, I’m telling you: your instability stops now.” Inmiddels is alles goed gekomen met Alex en reizen ze de hele wereld over met dochter Marlowe. Ze schrijft nu veel over haar reizen, natuurlijke voeding, duurzame fashion en veel persoonlijke onderwerpen. Haar foto’s zijn jaloersmakend, dus ga haar sowieso volgen op Instagram.

 

3. Jennie from the blog

Ik volg Jennie nog niet zo super lang, maar ben al behoorlijk vaak geinfluenced door haar posts. Helaas werden mijn vegan kersenflappen niet zo mooi als die van haar (maar wel lekker) en staan de outfits die zij deelt mij ook niet zo geweldig, maar het blijft een feestje om haar blog te lezen. Al is het alleen al vanwege haar geadopteerde hond Cody die iedere week wel een keertje voorbij komt. Verder schrijft Jennie veel over mode, skaten, gezonde voeding en haar lifestyle als ondernemer.

 

4. Zilverblauw

Ik volg niet veel interieurblogs, omdat ik een vrij rommelige smaak heb (kleur! planten! kitch! kringloop!) en die gestylde plaatjes dan vaak een beetje te netjes vind. Maar toen hadden we Zilverblauw, de blog van Anki. Deze vrouw heeft bizar veel gevoel voor stijl en haar lievelingskleur is overduidelijk roze. Ze heeft onlangs een oud huis verbouwd en dat proces moet je echt even bekijken. Naast blogger is Anki ook ontwerper en fotograaf, maar dat verbaast je niets na het zien van haar interieur en creaties.

Bovenstaande bloggers zijn een enorme inspiratiebron voor mij en ik hoop dan ook dat ze nog lang doorgaan. Welke blogs volg jij graag? Laat het me weten in de reacties! Enneh – ik hoop dat je hier ook nog eens terug komt ;-). 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *