Geen categorie

5 tips voor een zomer vol Big Dick Energy

Weet jij nog niet wat BDE is? Dan heb je vast onder een steen gelegen. De hele Twitterende aardbol heeft het al een halve week lang over niets anders. Big Dick Energy heeft helemaal niets met de lengte van het mannelijke zaakje te maken: het kenmerkt een natuurlijke swag die bulkt van zelfvertrouwen, charme en onaantastbaarheid. En niet alleen mannen willen in één adem genoemd worden met BDE, ook als vrouw zijnde kun je totally deze vibe ownen. En dat wil je natuurlijk wel, terwijl je met je vriendinnen bij een barbecue of op een festival staat. Maar hoe meet je jezelf deze swag anno 2018 aan? Wij geven je vijf essentiële tips. 

Geef anderen de aandacht

De vrouwen in het BDE-rijtje hoeven zichzelf niet te overschreeuwen of in de spotlight te staan. Zij geven het podium juist aan anderen, zijn attent en geïnteresseerd. Ga je naar een feestje? Kom niet met lege handen aan. Sta je met je wegwerpbordje te wachten bij de barbecue? Stel de grill master eens een persoonlijke vraag. Aan het einde van de avond heb jij vele mannen- en vrouwenharten veroverd.

Keep it classy

Neem een gin-tonic, een lekker wijntje of laat je trakteren op een sangria. Word lekker aangeschoten, ga op je praatstoel zitten en vertel dat ene hilarische verhaal nog eens voor de tiende keer. Maar houd het een beetje binnen de perken. Word niet ladderzat, kots niet in de voortuin van de buren en ga niet in een hoekje staan hangen. Het is niet sexy.

Neem initiatief

Jouw zelfvertrouwen en charme zorgen ervoor dat jij altijd met een leuk idee komt. Ingekakt feestje? Beerpong it is! Sta je al een halfuur bij een stage waar niets meer te beleven valt? Hoppa, jij zorgt ervoor dat de groep zich verplaatst naar een ander deel van het festival. Jouw BDE zorgt ervoor dat er altijd wat te beleven valt en dat mensen graag bij jou in de buurt willen zijn.

Roddel niet

Want dat matcht natuurlijk totaal niet met jouw natuurlijke zelfvertrouwen. Wanneer jij een probleem met iemand hebt, stap je naar diegene toe. Of je houdt je mond. Je bent in ieder geval zeker genoeg om je eigen problemen op te lossen, zonder dat je het hele dorp eerst op de hoogte moet brengen van wat jouw BFF wel niet naar je vriendje heeft geappt.

Vermijd LDE

En dan last but not least: voorkom besmetting met Little Dick Energy. Is je baas arrogant, je beste vriendin een verwend nest of behandelt je huisgenoot jou als de schoonmaakster? Vlucht nu het nog kan, voordat deze allesverwoestende vibe ook naar jou overwaait.

Deze blog werd eerder gepubliceerd op Lifejunkie.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *