Maandoverzicht

April: iets met een nieuwe racefiets, een lang paasweekend en een kikker in je bil

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

1 april, kikker in je bil! De eerste dag van april werd meteen één groot gekkenhuis op kantoor waarbij iedereen elkaar in de maling probeerde te nemen. Mijn beeldscherm werd volledig beplakt met post-its en omwikkeld met elastiekjes. Volgend jaar ga ik in januari al uitgebreide voorbereidingen treffen om de daders terug te pakken (Young Impact collega’s, jullie zijn gewaarschuwd…). In de eerste week van april verbraste ik ook meteen de halve inhoud van mijn portemonnee aan een nieuwe lentegarderobe. Waaronder aan deze nieuwe zonnebril van Ace & Tate, waar ik overigens wel super blij mee ben.

Week 2

Deze maand kocht ik eindelijk een racefiets! Na maanden twijfelen, Marktplaats afstruinen en fietsenwinkels bezoeken besloot ik toch maar een relatief goedkope beginnersfiets bij Decathlon te kopen. Ik kan me niet herinneren dat ik sporten ooit eerder zo leuk vond en legde binnen drie weken al dik 200 kilometer af. Het is voor mij een ideale combinatie van bewegen, buiten zijn, idyllische plekjes spotten en een bruine benen opdoen.

Week 3

Mijn Beatles kapsel maakte de afgelopen maanden weer langzaam plaats voor mijn oude look, dus bracht ik maar weer eens een bezoekje aan de krullenkapper. De schaar werd erin gezet en nu loop ik weer rond met een pony. Op vrijdag mocht ik hondenoppas zijn en hield ik Mits en Roef gezelschap terwijl hun baasjes naar een bruiloft waren. Geen straf dat ik die middag ook lekker in de tuin kon genieten van een verse mango in het zonnetje. Dat weekend ging ik (op de racefiets!) naar mijn ouders en had ik een heerlijk paasweekend waar ik bijna geen foto’s van heb gemaakt, maar het was top en voelde een beetje als vakantie.

Week 4

Ik vierde Koningsnacht met vrienden in de stad, op het Kerkplein met veel Nederlandstalige krakers en bier. De dag daarna besloot ik nog even de vrijmarkt af te struinen en werkte ik mijn kater weg bij de Bagels and Beans. Ik zou normaal gesproken niet snel voor zoet beleg kiezen, maar zo’n day after doet rare dingen met je. De rest van het weekend was ik lekker lui. Op zondag ging ik met mijn ouders en de honden naar de Drunense Duinen en aten we daar een pannenkoek met spek. Vervolgens deed ik nog even een middagdutje op de bank. Ja, echt lui dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *