Maandoverzicht

Augustus: iets met een teen, onbeperkt frikandellen eten en een Meta Maze

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Mijn geliefde broer heeft zichzelf een Green Egg cadeau gedaan en zodoende ontpopt tot master chef. In de eerste week van augustus mocht ik al meteen zijn eerste kipcreatie proeven en dat was heerlijk!

De laatste weken heb ik een nieuwe vorm van bezigheidstherapie ontwikkeld: sieraden maken. Het gouden engeltje vond ik in een sierraden winkel en daar maakte ik een paarse ketting bij. Het is redelijk verslavend, want ik heb inmiddels al zo’n tien kettinkjes gemaakt.

Week 2

Zomer + Breda = Palm Parkies op dinsdagavond! Dit jaar ging ik ‘maar’ twee keer, wat ik achteraf jammer vind omdat het zoooo gezellig was. Nieuw voornemen: volgend jaar weer iedere week gaan. Deze week was ik er in ieder geval bij, samen met Raphaelle, traditiegetrouw op een kleedje met salades, brood, smeersels en wijn (met een rietje).

Op zaterdag ging ik naar Trailerfest, een van de meest hilarische festivals ooit. Ik mocht mijzelf de hele dag voordoen als Anouschka, onbeperkt frikandellen eten en veel bier drinken. Eindelijk een dagje compleet mezelf zijn! 😉

Week 3

Hmmmm, weer zo’n lekkere creatie van de Green Egg van broerlief. Piepers met een Mexicaanse bonenvulling. Rechts zie je hoe Bries kijkt wanneer hij wil spelen net voordat hij zijn snufferd tegen het raam aan drukt.

Week 4

Deze maand stond behoorlijk in het teken van ‘de teen’. Al voor mijn vakantie naar Madeira kreeg ik last van een ingegroeide teennagel en ondanks vijfhonderd sodabadjes bleef de boel ontsteken. In deze vierde week ging uiteindelijk het mes erin, wat niet heel fijn was maar het probleem wel verholpen heeft. Gelukkig!

Op zaterdag was ik weer redelijk op de been en ging ik met Mits (nee dat is niet dezelfde als op de foto hiervoor), mijn broer en Julie naar de Drunense Duinen.

Week 5

Ik betrapte mijzelf erop dat ik na Madeira amper nog op de fiets gezeten had. Daarom trok ik deze week de fiets weer eens van de muur en maakte ik een rondje door het Bredase Markdal. Met 27 graden vond ik die dertig kilometer al best een prestatie.

Dat weekend ging ik ook naar Doloris in Tilburg. Daar hebben ze een reusachtige ‘Meta Maze’ gebouwd, een soort doolhof voor volwassenen. Je gaat kruipend en klimmend door veertig verschillende ruimtes heen die allemaal zijn ingericht door kunstenaars. Soms een beetje creepy, soms heel grappig, maar bovenal heel gek. Het is een unieke ervaring en echt de moeite waard om eens te proberen. Nadat vriendin Lieke en ik het doolhof hadden doorstaan, sloten we de avond af bij de rooftopbar met lekker eten en drinken. Ook erg yummie!

Zo, dat was augustus al weer. Ik hoop op een hele lange nazomer met veel zonuren en terrasjes, want ik ben nog lang niet klaar voor de herfst. How about you?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *