Maandoverzicht

December: iets met alleen maar klussen

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

December = Sinterklaaspret! Eind november mocht ik al een keer in actie komen als roetveegpiet, maar in de week van 5 december barstte het feest pas echt los. Met collega’s deden we een speurtocht door Breda inclusief gekke opdrachten en valpartijen. Op zaterdag vierden we pakjesavond met familie en werd ik overladen met leuke cadeaus en mooie woorden.

Week 2

Op 9 december werd ik 27! Helaas werd het de meest trieste verjaardag ooit, want ik ging ‘s ochtends al ziek naar huis. Gelukkig knapte ik in de dagen daarna wel weer een beetje op, want op 11 december kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis! Raphaelle en Joline brachten een fles cava mee om dat te vieren. Die vrijdag gingen mijn moeder, Julie en ik meteen aan de slag met schoonmaken en het inslaan van liters verf.

Dat hele weekend knalden we door met klussen. Dankzij de hulp van veel familie en vrienden was de bovenverdieping na dat weekend al helemaal af.

Week 3

Op links zie je mijn katerontbijt op de ochtend na de kerstborrel van Young Impact. Die werd overwacht heel gezellig en laat op een woensdagavond.

Moeders ging deze week aan de slag met tegelverf en dat pakte heel goed uit! Het resultaat zal ik later een keertje uitgebreid delen.

Week 4

En verder werd er de laatste weken van december eigenlijk gewoon alleen maar geklust. Zelfs op Eerste Kerstdag werkten we de hele dag keihard om alles op tijd af te krijgen. Dankzij mijn kerstengelen (pa en ma) is alles op tijd klaar en ben ik inmiddels verhuisd naar mijn nieuwe stekje. Alleen op Tweede Kerstdag gunden we onszelf even een break en vierden we kerst met familie.

Wat was dit een gekke, leuke en drukke maand. Vanaf vandaag begint het ‘normale’ leven weer en dat vind ik eigenlijk ook niet zo erg. Werken voelt bijna als uitrusten na al dat geklus 😉 Ik wens je een heel mooi 2020 vol schitterende dingen!

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *