Carriere

Een random werkdag in bullet points #2

Mijn vorige ‘een random werkdag in bullet points’ werd enorm vaak gelezen en dus doe ik het gewoon nog een keertje. Blijkbaar zijn jullie heel nieuwsgierig! En ja, eigenlijk vraag ik mijzelf ook best wel vaak af wat een ander nu eigenlijk concreet doet qua werk. Gek genoeg heb ik het met vrienden of familie eigenlijk nooit heel concreet over taken. Als er over werk gepraat wordt, gaat het toch vooral alleen over de hoogtepunten of ervaringen met collega’s. Hoe zit dat bij jou? Hoeveel deel jij over je werk? Anyway, hier komt de tweede random werkdag in bullet points: 

 • 07:25 – Na (zoals altijd) veel te lang snoozen kom ik eindelijk mijn bed uit. Ik ga meteen douchen, kleed mijzelf aan en smeer binnen 5 minuten make-up op mijn gezicht. Dat make-uppen daar vind ik dus echt geen zak aan, dus dat houd ik zo kort mogelijk.
 • 07:40 – Ontbijten met havermout, RTL Ontbijtnieuws kijken en mijn eerste koffie drinken.
 • 08:00 – Ik start thuis mijn laptop op en werk eerst even wat mailtjes weg. Vervolgens plan ik een mailing in die vandaag de deur uit moet. Deze gaat naar jongeren die meedoen aan de DROMENBOUWER challenge waarbij zij een week lang iemand gaan helpen om zijn of haar droom te verwezenlijken. Ook luister ik nog even een radioitem over Young Impact op FunX terug en bedank ik de redacteuren die dit mooie verhaal hebben geplugd.
 • 08:50 – Ik wandel naar mijn afspraak in het centrum van Breda en houd me aan mijn goede voornemen om iedere dag minstens tienduizend stappen te zetten. Spoiler: deze dag lukt dat (weer) niet.
 • 09:00 – Bij Brandpunt, een verzamelplek voor creatieve ondernemers, praat ik bij met de vaste producent van Young Impact’s videocontent. We praten over de nieuwe strategie voor het aankomende projectjaar en maken plannen over hoe we de content beter kunnen optimaliseren voor Instagram.
 • 10:30 – Ik vervolg mijn wandeltochtje en loop door het Valkenberg park naar kantoor. Ik geniet elke keer weer als ik hier langs loop, zelfs op een druilerige dag als vandaag.
 • 10:40 – Op kantoor werk ik eerst aan een de #IKBENOPEN challenge die een paar dagen later van start gaat. Vanuit Young Impact pluggen we de challenge via al onze online kanalen om zo bij te dragen aan deze beweging die het taboe rondom mentale gezondheid wil doorbreken.
 • 12:00 – Lunch! Ik heb eigenlijk een gezonde salade meegenomen, maar laat me toch overhalen om een lekker broodje bij de Turkse bakker te halen. Gewoon lekker, voor erbij. Ofzo.
 • 12.50 – En door. Morgen heb ik een telefonische afspraak met het productieteam van ons jaarlijkse evenement. Ik bereid de afspraak goed voor, verzamel alle openstaande vragen en stuur een agenda rond.
 • 14.00 – Ik overleg met een collega over een aantal gemaakte video’s, blogs en andere content. We checken de laatste verbeterpunten zodat zij het geheel online kan zetten.
 • 14.30 – Kennismakingsgesprek met een reclamebureau dat ons eventueel kan gaan ondersteunen met een grote landelijke campagne. Altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en creatief bezig te zijn!
 • 17.00 – Nog even een laatste brandje blussen en mails wegwerken.
 • 17.45 – Op naar twee vriendinnen voor een ‘kralenavond’: gezellig samen eten, kletsen, over mannen roddelen en oja ook nog sieraden maken. Ondanks dat ik vandaag voor mijn gevoel heel Breda te voet heb getrotseerd, heb ik ‘maar’ achtduizend stappen gezet. Morgen beter.

Dat was ‘m weer! Als je #1 nog eens terug wilt lezen, kan dat hier

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *