Maandoverzicht

Februari: iets met champagne, lekker luieren en carnavalspret

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Begin deze maand sleepten we met Young Impact een belangrijke subsidie binnen. Dat was een goede reden voor confetti en champagne op een donderdagmiddag. Lekker!

Die week boekte ik ook met 2 vriendinnen een zomervakantie naar Puglia, Italië. Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om lekker rond te crossen en wijntjes te drinken. Tot die tijd verzamel ik veel mooie foto’s en tips op mijn Pinterest bord. Mocht je in die regio zijn geweest… gooi dan even je tips in de reacties. 🙂

Week 2

Op Valentijnsdag hielp ik Kaya voor de tweede keer met haar actie tegen pesten. Twee jaar geleden ontmoette ik Kaya via mijn werk bij Young Impact en besloot ik met haar een actie op te zetten om voor meer bewustzijn rondom pesten te zorgen. Dat was het eerste jaar een daverend succes en ook dit weer wist Kaya veel mensen te bereiken met haar pestverhaal en die van andere jongeren. Wat een dankbaar werk!

Die zaterdag haalde ik twee kringloopvondsten op bij Yvette, een stadsgenote die allemaal hele leuke vintage interieurspullen verkoopt via haar Instagram-account @winkeltjevanyvette. Ik kwam in een wijk van Breda terecht waar ik eigenlijk nooit kom en daar liep ik even door dit parkje met vrolijke krokussen.

Week 3

Tot dusver was het een redelijk rustige maand, maar toen barstte het carnavalsfeest los! HOPPA! Ik had er dit jaar weer enorm veel zin in en was op vrijdagmiddag zelfs een beetje zenuwachtig vanwege alle adrenaline. Je begrijpt dat ik twee van de meest toonbare foto’s heb uitgekozen om hier in mijn blog te laten zien, maar geloof me… het waren weer gekke en geweldige dagen. Ik was onder andere verkleed als chirurg, suikerspin, matroos en buikdanseres.

Op de ochtend van carnavalszondag stormde het nogal hard, maar ik moest nog een behoorlijk eindje terug naar huis fietsen vanaf mijn logeeradres. Daarom pakte ik mezelf maar in met vuilniszakken zodat mijn jas nog een beetje droog zou eindigen. Ach, met carnaval kan alles… 😉 en het werkte! 

Na carnaval kon ik echt geen vette hap meer zien, dus kocht ik de hele groenteboer leeg om deze lekkere salade te maken. Mango, paprika, tomaat, komkommer, spinazie, sla, pijnboompittten met daarop een gerookte zalm. Lekker!

Week 4

Na carnaval was ik nog een paar dagen vrij en deed ik eigenlijk niet zoveel. Ik ging een paar dagen naar mijn ouders, lunchte met vriendinnen, las veel en sliep elke dag uit. Eigenlijk precies hoe het moet zijn, toch?

Ik ga een beetje wankel deze nieuwe maand in, want zo ongeveer mijn hele omgeving is grieperig en ik voel mijzelf ook niet helemaal fit. Maar ach, het gewone ritme oppakken doet misschien wel wonderen. Een fijne maand gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *