Mijn huisje

Hometour: de slaapkamer

Sinds januari woon ik in mijn nieuwe paleisje in dé volkswijk van Breda: Tuinzigt. In deze rubriek laat ik je met veel trots het eindresultaat van weken schilderen, schilderen en nog meer schilderen zien. 

Zo zag de slaapkamer eruit toen ik de sleutel kreeg. Er was opzich niet super veel mis mee, het had vooral gewoon een flinke schilderbeurt nodig.

Nou, dat is dus gelukt! Ik wilde mijn slaapkamer graag een Oosters tintje geven en koos voor een oranje kleur op de muur. Dat past perfect bij al mijn souvenirs die ik ooit verzamelde tijdens mijn reizen naar Thailand en Nepal. Het geschilderde doek komt ook hier weer mooi tot zijn recht.

Het nachtlampje maakte ik van een IKEA boekensteun en stofzuigersnoer, super makkelijk en toch kun je het helemaal naar je zin maken.

Van vloerkleden krijg ik nooit genoeg. Deze had ik in mijn oude huis in de woonkamer liggen, maar in combinatie met deze kleuren komt hij veel beter tot zijn recht. Veel vriendinnen die voor het eerst over de vloer kwamen, dachten dat hij nieuw was. Links zie je een Alocasia plant, ook wel Olifantsoor genoemd. Een plant die ik voorheen nog niet vaak ergens gezien had maar hele mooie grote bladeren krijgt. De rotan spiegel scoorde ik bij Xenos (daar hebben ze heel veel leuke spiegels) en de pluimen komen all the way from the Noordoostpolder. Die plukte ik toen ik daar twee weken geleden bij mijn opa op bezoek ging.

Dit kastje, wat ooit van mijn tante is geweest, heeft al allerlei kleuren gehad. In de periode dat ik hem heb is hij groen, roze en geel door het leven gegaan. Ik had nog wat gele verf over van de keukenkastjes, dus besloot ik dit kastje ook meteen maar op te frissen. Boven het kastje hangt een Maankalender die ik kocht bij Astrology Rocks.

Ik ben super blij met mijn slaapkamer en kan niet wachten om nog meer spulletjes toe te voegen, zodat het nóg meer op een Oosters paleis gaat lijken. 🙂

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *