Maandoverzicht

Januari: iets met kamelen, veel wijn en een nieuwe coupe

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

2020 werd uiteraard afgetrapt met een Oud & Nieuw feestje. Er was wijn, champagne, een bingo en veel lekker eten. Perfecto!

In het weekend ging ik voor mijn verjaardag met Julie naar een Kamelenboerderij. Het was niet per se liefde op het eerste gezicht, maar uiteindelijk durfde ik uiteindelijk toch wel even op de rug van mijn nieuwe vriend te zitten.

Week 2

Het klussen is nu (grotendeels) voorbij en dus kon ik deze maand beginnen aan het leuke gedeelte: de inrichting! Ik ben van plan om van mijn huis een grote jungle te maken met veel bloemen en planten, dus dat worden veel bezoekjes aan het tuincentrum. Deze nieuwe Olifantsoor scoorde ik bij de Intratuin. Ook kwam Mits even langswippen en moest hij gedwongen met mij op de foto. 😉

Week 3

Mijn fiets begaf het, dus scoorde ik snel deze nieuwe roze rakker bij de fietsenboer. Ik probeer altijd maar zo’n opzichtig mogelijke fiets uit te zoeken in de hoop dat hij dan niet gestolen wordt.

Op zondag maakte ik een boswandeling met Mits, Julie en Demi. De avond daarvoor had ik redelijk veel gedronken, dus ik hoopte dat de frisse lucht me instant zou genezen. Helaas was dat niet het geval en voelde ik me ‘s avonds rond een uur of acht pas weer een beetje mezelf. Bummer.

Week 4

Deze week gingen we weer een nachtje weg met Young Impact onder het mom van ‘teamdagen’. Onderdeel daarvan was een buggy tocht door de bossen, waarbij ik me echt helemaal suf heb gelachen. Deze foto werd genomen vlak voordat Renske ons vastreed in een modderpoel.

Dat weekend knapte ik een oud bureautje op wat ik van vrienden heb gekregen. De nieuwe groene kleur staat erg mooi bij de rest van de keuken. Het resultaat laat ik snel zien :-).

Week 5

Happy new hair! Ik was helemaal klaar met mijn lange, futloze haar en was toe aan een frisse coupe. Daarom besloot ik de kapper maar de vrije hand te geven en een centimeter of vijftien af te laten knippen. Even wennen, maar fris is het zeker!

Dit bord sushi bestelde ik tijdens een bankavondje thuis. Nu ik naar deze foto kijk, krijg ik er alweer zin in… Hmm. Goede afsluiter van deze eerste maand van 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *