Maandoverzicht

Juli: iets met mozaïek, dieren spotten en cruisen door eigen provincie

Iedere maand selecteer een aantal willekeurige foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik zoal heb meegemaakt.

Ik onderging voor de eerste keer een energetische massage. Mijn vriendin Renske startte onlangs met het geven van deze massages en natuurlijk wilde ik dat ook zelf proberen. Normaal houd ik er niet zo van om gemasseerd te worden, maar dit was heel anders! Na afloop van de sessie trokken we samen een engelenkaart en bespraken we wat ik allemaal had ervaren.

Die zondag ging ik met mijn moeder en Julie op tuintoer, waar ik al eerder een uitgebreide blog over schreef.

Tijdens een teamdag met Young Impact gingen we een paar uurtjes mozaïeken. Ik had het nog nooit gedaan en verwachtte dat het vrij suf zou zijn, maar ik vond het heeeel erg leuk!

Op een andere zondag deze maand ging ik met vriendin Zjoske als toerist door onze eigen provincie. We cruisten over het Brabantse platteland en ontdekten allemaal nieuwe plekjes.

Hier had ik al zo lang zin in! Nadat ik fan werd van het tv-programma ‘Het echte leven in de dierentuin’, moest en zou ik naar Ouwehands Dierenpark. Dat gebeurde deze maand. Julie en ik spotten daar bijna alle hoofdrolspelers van het programma, behalve otter Joe die inmiddels naar Frankrijk is verhuisd. Good for him.

Hallo meneer de slak. Waarom eet jij al mijn planten op?! Helaas barst het ervan in mijn achtertuin, maar toch kan ik het niet over mijn hart verkrijgen ze te verjagen.

Op rechts wederom een foto van speciaalbier, een terugkerend element in mijn maandoverzichten 😉 Dit keer bij Radio Pannekoek, een nieuwe borrelspot bij STEK in Breda. Aanrader!

Verder ben ik deze maand weer druk bezig geweest met mijn gedichtjes. Binnenkort ben ik op de radio te horen en ik ben bezig met een kaartenlijn. Meer daarover vertel ik snel in mijn eerste nieuwsbrief. Laat het hier weten als je daarover meer wilt weten! Fijne zomer❤️

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *