Maandoverzicht

Juni: iets met een mondkapje, speciaalbier en scheuren over de Maas

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Met een mondkapje in de bus, ik vind het er echt heel belachelijk uit zien. Deze maand doe ik er dus alles aan om maar niet met het OV te hoeven reizen. 😉 Volgens mij had ik hem hier op de foto ook nog eens verkeerd om op, misschien verklaart dat waarom ik er amper adem door kon halen.

Begin deze maand ruimde ik mijn kledingkast weer even opnieuw in, zodat alle zomeroutfits vooraan kwamen te hangen. Je zou zomaar dat ene leuke jurkje ‘vergeten’ wat je nog gewoon hebt hangen. De spulletjes op de foto rechts stuurde ik naar vriendinnen om te vragen of zij er nog iets van wilden hebben. De rest ging in een vuilniszak naar de kledingbank.

Week 2

We mochten eindelijk weer het terras op! Ik had verwacht dat het op 1 juni meteen een grote chaos zou worden in de stad, maar dat viel (gelukkig) mee. Het weekend daarop waagde ik me dus ook weer naar het terras en dat was super gezellig. Breda komt eindelijk weer een beetje tot leven!

De volgende dag herstelde ik van een kleine kater en chillde ik met Tobie op de bank. Wat is het toch een knapperd. <3

Week 3

Ik pakte mijn ochtendritueel weer op waarin ik minstens 15 minuten mediteer en een wandeling maak. Dat ging een maand lang erg goed, maar daarna merkte ik dat ik vooral in het mediteren steeds minder zin kreeg. Ik houd me er de afgelopen week weer erg goed aan en ik merk toch dat het helpt om rustiger de dag door te komen.

En ja, alweer en foto van speciaalbier! Bij BAAI deze keer, een heel fijn plekje aan de Mark in Breda. Toch blijft het einde van zo’n avond een beetje een anticlimax, nu je het niet kunt afsluiten met een dansje in de kroeg.

Op zondag vierde mijn broertje zijn verjaardag. Julie en de kleine Loeske waren natuurlijk ook van de partij! Deze twee blije tantes kunnen niet wachten tot ze oud genoeg is om naar Monkey Town te gaan.

Nu ik weer meer op kantoor ga werken, kan Tobie minder vaak los lopen in huis. Daarom besloot ik hem een groter hok cadeau te doen, zodat hij overdag ook genoeg beweging krijgt. Wat een verwend konijn, hè. Uiteraard inclusief een nieuw houten frame, gemaakt met behulp van mijn vader. Zo blijven de keutels voortaan binnen boord, wel zo fris.. 😉

Week 4

Op donderdag hadden we een leuke dag met het team van Young Impact, ter gelegenheid van het afscheid van onze directeur. We picknickten, kregen een rondleiding door de Kuip, scheurden met de watertaxi over de Maas en dineerden in de Euromast. Super gaaf! Vooral die tocht over het water was heerlijk, aangezien het 32 graden was.

Die zaterdag kwam Raphaelle eten en een filmpje kijken. Volgens mij keken we een van de slechtste films die op Netflix te vinden is, ‘Closer’. Ondanks dat er veel bekende acteurs in zitten, snapten we er vrij weinig van. Tobie kreeg daadoor wel des te meer aandacht, wat hij niet zo erg vond.

Tot de volgende!

2 Reacties

    • elmay

      Ja super leuk, ik zou het niet anders willen! Lijkt me heel gek als hij buiten zou zitten en ik hem minder zie. Tobie was al 1 toen hij bij mij kwam en hij was al helemaal zindelijk. Mocht je nog eens een konijntje willen, kijk dan eens bij Chews and Shelter of Knijn en Ko. Zitten veel lieve gedumpte konijnen die een baasje zoeken. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *