Maandoverzicht

Juni: iets met rommel, dansen aan zee en een vol Ahoy

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

De zomerrrr is hier en voor mijn gevoel heb ik deze maand non-stop zonnige weekenden gehad die voelden als vakantie. Op 1 juni vierden we de verjaardag van Naomi (die blonde krullenbol rechts), en zaten we met de hele familie in de tuin op haar tropische feestje. Dat weekend streek ook het Jazzfestival neer in de Bredase binnenstad, dus daar heb ik flink wat biertjes gedronken en gedanst op jazz en salsamuziek. Zondags brakte ik met Raphaelle uit bij de Asterdplas en sloten we het weekend af met Desperados en een zomerse salade.

Week 2

Wie mij persoonlijk kent heeft inmiddels al veel berichten voorbij zien komen over dit mega succes, want op 12 juni sloten wij het Young Impact schooljaar af met de Young Impact Celebration. In een vol Ahoy vierden duizenden jongeren dat zij samen impact hebben gemaakt door iets goeds te doen voor een ander. Het was fenomenaal en als organisatie kunnen we er met veel trots op terug kijken. Ik was de hele dag vooral aan het rennen backstage om alle verschillende video’s en reportages van de dag tot een goed einde te brengen en artiesten te interviewen.

Ook deze week: zaterdags ging ik een wijntje drinken bij mijn buuf/vriendin Stephanie die de liefste kat ooit heeft.

De foto rechts maakte ik toen ik heel tevreden door het zonnetje vanuit huis naar het station liep. Wat is Breda toch mooi en dan vooral in de zomer.

Week 3

Mijn moeder en broertje waren deze maand jarig. Op de verjaardag van die laatste jarige jop at ik deze verslavende cheesecake.

Voor het tweede jaar op rij besloten we met de vrouwelijke kant van de familie onze kasten leeg te halen en op een rommelmarkt te gaan staan. Ik vind maar weinig dingen leuker dan een beetje winkeltje spelen, dus het was weer meer dan geslaagd. Nadien hebben we alle overige kleding en spullen naar de kringloopwinkel en het Leger des Heils gebracht.

Week 4

Ik vind het vrij lastig om met deze tropische temperaturen gefocust aan het werk te gaan, helemaal nu er iets minder stress in de Young Impact tent is doordat het schooljaar afgesloten is. Dus wat doe je dan? Tropenrooster invoeren en ‘s middags afkoelen bij het water! Hmm. Op woensdag in deze vierde week namen we afscheid van een geliefde collega en dat deden we op een stadsstrand in de buurt. Collega Michelle en ik hadden ons voor de gelegenheid allebei in panter gehuld en voelden ons zo een vrij grappig duo.

Op de een na laatste dag van deze maand ging ik met familie naar Concert at SEA! Wat een gaaf festival is dit zeg. We genoten van optredens van onder andere Douwe Bob, Kraantje Pappie, Ronde en natuurlijk BLØF. Het was een onvergetelijke dag en de perfecte afsluiter van deze zomerse maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *