Maandoverzicht

Maart: iets met een sex bomb, E.T. en een frikandel speciaal

Week 1

Op 1 maart was het meteen zover: carnaval! Dat betekende vier dagen verkleden, hossen en bier drinken (eigenlijk vijf maar op dinsdag trok ik het niet meer). Ik deed zelfs sinds jaaaaren weer mee aan de carnavalsoptocht en dat was eigenlijk best wel hysterisch en leuk. De frikandel speciaal moest natuurlijk ook in stijl gegeten worden en ik ontdekte dat het echt niet in de haak is hoeveel slechte woordgrappen je kunt maken wanneer je als piraat verkleed bent.

Week 2

De week na carnaval had ik nog een weekje vrij! Dat was ook wel nodig, want ik had minstens 2 dagen nodig om weer enigszins mezelf te worden. De Strepsils en Antrigrippine hebben me uiteindelijk gered. Op donderdag was ik redelijk bijgetrokken en maakte ik een tochtje met een lachende Mits in de kofferbak. Op zaterdag vierde een lieve vriendin haar verjaardag en zocht ik in Rotterdam naar een geschikt cadeautje. Bij Lush was het raak (wat een topwinkel is dit), want wie wil er nu niet in bad met een sex bomb?!

Week 3

Deze maand at ik heel vaak plaatpizza met pompoen en geitenkaas (dankjewel Michelle). Super easy en lekker! Deze werkweek was druk en regenachtig, dus de meeste avonden spendeerde ik saai thuis op de bank of achter de laptop. In het weekend begon het eindelijk een beetje op lente te lijken en daarom fleurde ik mijn huisje op met deze vrolijke tulpen.

Week 4

Deze maand was ik twee weken stadsfacebooker van Breda! Dat betekende dat ik namens VVV Breda veertien berichten en blogs eruit knalde om mijn stadje Breda te promoten. Dat was erg leuk om te doen, helemaal omdat er zoveel familieherinneringen aan deze stad kleven. De foto links komt bijvoorbeeld uit een van de vele oude fotoboeken van mijn opa. Op vrijdag moest ik eraan geloven: mijn allereerste bokstraining. Vriendin Renske sleurde me mee en uiteindelijk vond ik het super leuk, afgezien van de blauwe plekken die ik nu twee weken later nog steeds heb…

Week 5

In de laatste week van maart deed ik het lekker rustig aan, want ik was niet helemaal honderd procent in mijn hum. Wel werd ik heel blij van dit awesome E.T. T-shirt dat ik op de kop tikte bij C&A. Op zaterdag werd er weer veel geklust in het nieuwe huis van mijn broer en schoonzus, nadat ik in de ochtend nog wat opnames had met Young Impact. Begin april worden de genomineerden voor de Young Impact Awards bekend gemaakt, dus we zijn nu volop bezig om de verhalen van deze vijftien ambitieuze en bijzondere jongeren zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Enjoy April!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *