Maandoverzicht

Mei: iets met heel veel confetti, koopgekte en ontbijten in de zon

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Heb je ooit een kerk in een bos gezien? Hier links zie je een foto van het Maria-park in Meersel Dreef (België). Hier is een soort altaar gebouwd in een grot, omringd door bossen en meer beelden en kapelletjes. Hier kom ik tegenwoordig regelmatig langs tijdens mijn tochtjes op de racefiets. In deze eerste week maar liefst twee keer, een keer alleen en op zondag nog een keertje met mijn broer.

Op 3 mei ging ik met een vriendin naar de Sample Sale van My Jewellery. Eens in de zoveel tijd organiseert dit kleding/sieradenmerk een mega sale en ik verbaasde me erover hoeveel meiden hier wel niet op af kwamen! Op een gegeven moment stonden we met zeker vijfhonderd mensen in de rij en er waren in totaal tien verschillende ‘shifts’. Zeker wel leuk om eens mee te maken en ik scoorde verschillende sierraden, een trui, een rokje en een t-shirt voor minder dan 50 euro.

Week 2

Ik ben deze maand verslaafd geraakt aan havermout, en dan in het bijzonder aan deze van Quaker met kaneel. Na het lezen van een lekker havermoutrecept besloot ik toch weer eens een poging te wagen en sinds dien ben ik verkocht. Hoezo smakeloos en gekke structuur? Ik heb sinds kort echt weer zin om te ontbijten. Helemaal met deze heerlijke frambozen en blauwe bessen erbij. Ik scoorde maar liefst 3(!!) grote bakjes zachtfruit voor 3 euro bij een groenteboertje die ik ontdekte in Breda Noord.

Verder was dit een erg drukke (werk)week en had ik zaterdag ook nog een draaidag met Young Impact. Zondag was het moederdag en deed ik onder andere deze neusknijpwedstrijd met mijn broer.

Week 3

Dit weekje was errug vol en gezellig! Ik besloot een nieuw rubriekje in het leven te roepen en gaf jullie een kijkje in mijn badkast. Ik ging fietsen met Julie en koos daarbij een redelijk overenthousiaste route (sorry Juul…), later die week vierden we Julies verjaardag, ik had een date met oud-collega’s en ging in het weekend uitgebreid ontbijten met mijn buuf a.k.a. vriendin Stephanie. We bestelden een ‘shared breakfast’ bij In Kannen en Kruiken en verorberden die in het zonnetje in de stadstuin. Jammie! Op zaterdag belandde ik ook nog eventjes op een kinderfestival genaamd ‘Zapp your planet’, waar we met Young Impact inspiratie opdeden voor ons eigen evenement. Ik sloot de week af met vriendinnetje Lieke. We dwaalden een beetje rond door Breda en gingen op zoek naar straatkunst, maar om eerlijk te zijn liepen we ook vooral van wijntje naar biertje naar ijsje.

Week 4

Met Young Impact organiseren wij ieder jaar een groot evenement, de Young Impact Celebration. Dit jaar vindt deze plaats op 12 juni en alleen al bij het typen van deze datum krijg ik een halve zenuwinzinking… (nog minder dan 2 weken!!)… ook reiken we vijf Young Impact Awards uit en dat vond plaats op 29 mei. Het zal je niet verbazen dat de laatste weken dus vooral in het teken stonden van knetterhard werken.

Gelukkig was de awarduitreiking alvast een MEGA succes en ben ik nog steeds aan het nagenieten van de reacties van de winnaars. We reden heel Nederland door met een gouden Young Impact limousine met daarin Teske de Schepper, Thomas van Grinsven, Wijnand Speelman en Gerson Main die de awards uitreikten. Op de foto links zie je hoe mijn dag er in werkelijkheid vooral uitzag 😉 en rechts hoeveel plezier de winnaars eraan beleefden. Geweldig! Ik realiseer me nu dat wanneer ik straks het maandoverzicht van juni schrijf, dit allemaal verleden tijd is… spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *