Maandoverzicht

November: iets met een nieuw huis, herfstdagen en een roetveegpiet

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Meteen nadat ik thuis kwam van mijn vakantie in Spanje, mocht ik mijn lieve nichtje Loeske ontmoeten. Op de foto links zie je een zeer trotse en blije tante.

Om mijn zennn-modus van de vakantie zoveel mogelijk te behouden, besloot ik mijn yoga routine zo goed mogelijk voort te zetten. Alleen al de locatie van mijn yogaschool is namelijk super rustgevend. In een oud klooster, midden in het centrum van Breda. Op de foto rechts zie je de hal waar je doorheen loopt naar de yogaruimte. Prachtig, toch?

Week 2

Deze week maakte ik (denk ik) mijn laatste fietsritje van het jaar, want ik vind het nu veel te koud en nat. De winter overbrug ik wel met yoga en pilates. 😉 Toch was het lekker om in november nog even met de blote beentjes door het zonnetje te crossen.

Op zondag ging ik naar vriendin Renske om haar nieuwe huis te bewonderen. We wandelden door het bos en dronken veel theetjes. Wat was dit een lekker herfstweekend!

Week 3

En toen… had ik opeens een nieuwe woning! Plottwist! Ik was al dik een jaar aan het zoeken naar een koophuis, maar dat bleek niet erg succesvol. Na acht keer (over)bieden was ik er helemaal klaar mee en had ik de hoop redelijk opgegeven. Maar toen kreeg ik opeens een uitnodiging voor een bezichtiging via de woningbouw en mocht ik het ook nog eens hebben omdat twee andere potentiële huurders niet kwamen opdagen. Binnen een uur zette ik een handtekening en nu krijg ik over 9 dagen de sleutel! Spannend!

Naast al het geregel omtrent het huis en het zoeken van een nieuwe huurder voor mijn huidige studio, was er gelukkig nog genoeg tijd om naar de film te gaan met mijn moeder en Julie. Het werd ‘Wat is dan liefde’, weer zo’n lekkere Nederlandse zwijmelfilm.

Week 4

Gelukkig is de Sint ook dit jaar weer veilig aangekomen in Nederland en tijdens de intocht in Langeweg mocht ik hem assisteren als roetveegpiet.

De foto rechts maakte ik tijdens mijn ochtendwandeling van huis naar werk. Een oude gewoonte die ik sinds deze week weer nieuw leven in probeer te blazen! Ik heb extra motivatie nu ik nog maar 2 weken van deze mooie route door het oude centrum kan genieten, want vanaf mijn nieuwe adres is de route naar werk veel minder mooi.

De aankomende maand wordt er een van veel feestjes, Sinterklaas, Kerstmis, klussen, verhuizen en ook nog eens vrij volle dagen op werk. Een beetje druk, maar toch denk ik dat dit mijn lievelingsmaand wordt. Blijf ademen (dit heb ik vooral tegen mezelf) en geniet van je december! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *