Maandoverzicht

Oktober: iets met acht piemels, bioscoopweer en een rootreat

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Begin deze maand wist ik even niet zo goed wat ik met mezelf aan moest. Het weer sloeg opeens om, het regende bijna twee weken onafgebroken achter elkaar en ik moest weer een winterjas aan. Gelukkig kon ik nog een rondje wielrennen op een redelijk droge zaterdag. Omdat mijn banden na een aantal kilometer niet hard genoeg opgepompt bleken, combineerde ik het maar met een rondje Mastbos. Ook lekker!

Over winterjassen gesproken: ik scoorde deze na een tip van @jenniefromtheblog bij de Zeeman voor 19,99. Ik krijg er nog steeds veel complimenten over en bekroon deze als de beste aankoop van dit jaar.

Week 2

Slecht weer = bioscoopweer! Op vrijdag ging ik naar Fuck de Liefde met Julie, vooral omdat ik een girl crush heb op Nienke Plas die hier een rol in speelt. Het bleek ook nog eens best een goed geslaagde Nederlandse romcom te zijn. Op zondag hielp ik mijn zus en zwager met verhuizen en sjeesten we met een verhuiskar van Rotterdam naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Week 3

PIEMELS! Oké, heb ik je aandacht? Mooi. Dat is ook precies de reden dat LINDA. en Net5 besloten ‘For One Night Only’ te organiseren. Met deze ludieke show wordt aandacht gevraagd voor een heel serieus onderwerp: prostaat- en teelbalkanker. Ik was een van de gelukkige genodigden die de show live mocht bijwonen. Acht bekende Nederlandse mannen stripten tijdens deze show tot (he-le-maal) naakt… De special wordt op 14 november uitgezonden en is echt de moeite waard om te kijken. Niet alleen voor de uiteindelijke show (al weet ik zeker dat dat de reden is dat je gaat kijken ;-)), maar ook vanwege de aangrijpende verhalen van ervaringsdeskundigen die het taboe rondom deze vormen van kanker willen doorbreken.

Later die week genoot ik samen met vriendin Lieke van deze toren vol hartige en zoete lekkernijen bij Zoetelief in Den Bosch. Yummie.

Week 4

En toen was het tijd voor mijn vakantie naar Spanje! Ik ging naar een ‘Rootreat’ bij Finca Les Coves waar ik mij zeven dagen onderdompelde in natuur, yoga, meditatie, allerlei interessante workshops en vegan eten. Terwijl ik dit schrijf ben ik alweer twee dagen thuis, maar ik zit nog steeds op een roze wolk. Wat was het fantastisch. Omdat ik alles nog even moet laten bezinken en het veel te leuk was om dit in een maandoverzicht te proppen, ga ik jullie in een aparte blog uitgebreid meenemen in dit avontuur. Mijn roze wolk-vibe werd ook nog eens extra versterkt doordat ik deze week tante werd van het allerknapste meisje van de wereld. Welkom op de wereld lieve Loeske.❤

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *