Over mij

Hallo daar! Ik ben Elmay en ik ben een creatieve maker. Ik schrijf verhalen en gedichten en werk als freelance communicatiespecialist. In alles wat ik doe zijn het altijd de verhalen die mij raken. De wereld zit vol verhalen en die wil ik allemaal zo echt mogelijk vertellen.

Ik ben een hopeloze romanticus. Mijn hoofd zit vol met tuinen, bloemen, oude boerderijtjes en kleuren. Soms voel ik me net een moderne versie van Alice in Wonderland. Mijn grootste wens is om onvoorwaardelijk authentiek te kunnen zijn en dat wens ik ook iedereen om mij heen toe. Je maakt mij onder andere blij met nieuwe avonturen, een goed boek, zinvolle gesprekken, chai latte, de geur van herfst, ontbijten in de stad en een goede verkleedpartij.

Toen ik in groep acht zat, mochten we van de juf kiezen tussen het maken van een werkstuk of het schrijven van een creatief verhaal. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik schreef een kort verhaal over ‘Tommy and The Girls’; Tommy was een klein marsmannetje en The Girls twee doodnormale meiden uit Noord-Brabant. Ze maakten de meest wilde avonturen mee. Ik knutselde een eigen kaft (inclusief auteursbiografie) en was helemaal verkocht. Sindsdien schrijf ik columns, blogs, korte verhalen, halve boeken en meer woordcreaties die voor een groot deel in de kast zijn blijven liggen. Op mijn zestiende besloot ik Journalistiek te gaan studeren, maar daar stopte ik vanwege een te grote interesse voor Tilburgse studentencafés al weer snel mee. Inmiddels ben ik nu alsnog dagelijks bezig met het creëren van verhalen.

Ik heb onlangs mijn eerste bundel ‘Duizend stukjes liefde’ uitgebracht. Mijn gedichten zijn ook te bestellen op kaarten en posters. Dat vind je allemaal in mijn online gedichtjeswinkel.

Ik schrijf ook gedichtjes op maat. Meer daarover vind je hier

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Ik sta altijd open voor mooie klussen op het gebied van poëzie of communicatie. Op deze pagina kun je zien wat ik als freelancer voor jou kan betekenen. 

Heb een fijne dag!

Liefs,
Elmay

Meer weten of iets vragen? Neem contact met mij op.