Over mij

Hallo daar! Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ben Elmay Claassen (28) en ik doe van alles met tekst en verhalen. Zo schrijf ik gedichtjes waar je even helemaal in kunt verdwalen en schrijf ik als freelance redacteur in opdracht van bedrijven en media. De wereld zit vol verhalen en die verhalen wil ik allemaal zo mooi mogelijk vertellen.

Ik ben een hopeloze romanticus. Mijn hoofd zit altijd vol met tuinen, bloemen, oude boerderijtjes en kleuren. Soms voel ik me net een moderne versie van Alice in Wonderland. Mijn grootste wens is om onvoorwaardelijk authentiek te kunnen zijn en dat wens ik ook iedereen om mij heen toe. Je maakt mij onder andere blij met nieuwe avonturen, een goed boek, zinvolle gesprekken, chai latte, de geur van herfst, ontbijten in de stad en een goede verkleedpartij.

Toen ik in groep acht zat, mochten we van de juf kiezen tussen het maken van een werkstuk of het schrijven van een creatief verhaal. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik schreef een kort verhaal over ‘Tommy and The Girls’; Tommy was een klein marsmannetje en The Girls twee doodnormale meiden uit Noord-Brabant. Ze maakten de meest wilde avonturen mee. Ik knutselde een eigen kaft (inclusief auteursbiografie) en was helemaal verkocht. Sindsdien schrijf ik columns, blogs, korte verhalen, halve boeken en meer woordcreaties die voor een groot deel in de kast zijn blijven liggen. Op mijn zestiende besloot ik Journalistiek te gaan studeren, maar daar stopte ik vanwege een te grote interesse voor Tilburgse studentencafés al weer snel mee. Na een omweg via een marketingopleiding ben ik nu alsnog dagelijks bezig met het creëren van content en verhalen.

Wil je met mij samenwerken? Leuk! Ik sta altijd open voor mooie klussen op het gebied van tekst. Op deze pagina kun je zien wat ik als freelance redacteur voor jou kan betekenen. Sinds kort schrijf ik ook gedichtjes op maat. Meer daarover vind je hier

Meer weten of iets vragen? Neem contact met mij op.