Maandoverzicht

September: iets met knutselen, op de camping en een hondenleven

Ik hou van overzichtjes! Iedere maand selecteer ik wat foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt en vertel ik je wat ik allemaal heb meegemaakt.

Week 1

Begin deze maand vertrokken we met het hele Young Impact-team naar hippiecamping ‘Ons Thuis’ Groesbeek. Daar bogen we ons over de plannen voor het aankomende jaar, dronken we wijn en sliepen we in tipi’s. Super intensief, maar heel leuk en waardevol.

Week 2

Deze week gaf ik mijn lieftallige vriendinnen een cursus kettinkjes maken tijdens onze eerste gemeenschappelijke kralenavond. Die showden we zaterdagavond ook meteen in de stad tijdens Breda Barst.

Week 3

Hallo NPO! Op donderdag van deze week mocht ik vanuit Young Impact een presentatie geven aan alle jongerenredacties van de publieke omroep.

Op rechts zie je Bries die meedingt voor de prijs ‘Meest Zielig Kijkende Hond’ nadat hij weer eens is opgesloten vanwege zijn vernielzuchtige gedrag.

Week 4

Deze week was vrij langzaam, want ik voelde mij niet al te fit. Daarom maakte ik ook niet heel veel foto’s. Wel zat ik weer een beetje blij te zijn met mijn nieuwe paarse ZARA-trui en Netflixte ik de serie Unbelievable weg. Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *