Random stuff

Hebben, hebben, hebben: zomer wishlist

Qua mode en andere tierelantijntjes is de zomer bij uitstek mijn favoriete seizoen. Want: vrolijke kleuren, zwierjurken en spullen die doen denken aan vakantie. Hieronder vind je een aantal items van mijn zomer wishlist!

Ik ben een groot fan van Monki. Vandaag ga ik deze kleurrijke bloemenrok en dit leopard broekje bestellen. Ik vond die hele wielrenbroekjes-trend voor lange tijd super duf, maar laatst heb ik er eentje gepast en het zat hemels. Toch maar even proberen dus… Beide items zijn in nu in de sale (broekje maar 8,00)!

Deze zwemkleding heb ik vorige week besteld, ook bij Monki! Zowel de bikini als het badpak zit perfect en het hoge broekje van de bikini zorgt ervoor dat ik me iets minder naakt voel. Mocht je ook een vrouw zijn met iets vollere billen en heupen: de kleding van Monki zit heerlijk en is naar mijn idee iets meer gemaakt voor ‘normale vrouwen’ dan bijvoorbeeld kleding van H&M. De maten vallen vrij groot dus dat is ook lekker voor je zelfvertrouwen. 😉

Ik volg Manon van Moongirls al een tijdje op Instagram en heb haar sierraden sindsdien hoog op mijn verlanglijstje staan. Ik geef mezelf alleen niet zo snel sierraden cadeau, waardoor ik nu nog steeds niets heb besteld. Binnenkort komt er weer een lading met nieuwe handgemaakte sierraden online in haar webshop, dus houd dat in de gaten. Enneh het duurt nog veel te lang totdat ik weer jarig ben, dus ik ga dan ook gewoon een van haar mooie kettingen betellen. Het juten tasje rechts is van H&M. Ik vind deze ideaal omdat hij ook een schouderriem heeft.

Vakantie musthaves: gezichtszonnebrand van Rituals en het (werk)boek Spirit Listography. Over dit boek las ik deze week een review op de blog van Jennie en ik ben nu erg nieuwsgierig geworden. Perfect voor een rustige dag op het strand.


Dit rotan fruitmandje van H&M HOME vind ik echt super schattig. Binnenkort komt er een nieuwe verhalenbundel uit van Santa Montefiore, mijn favoriete romanschrijfster. Deze bestsellerauteur schreef sinds 2001 jaarlijks een boek en ik heb ze bijna allemaal gelezen. Nu zijn ook al haar kortere verhalen gebundeld in Een handvol geluk. Hebben, hebben, hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *